Nieuws

Sabrina De Pauw, collega therapeut en loopbaanbegeleider bij de coaching company, schreef een inspirerende blog over NLP voor ons loopbaancentrum Facet.


Ze licht hierin toe hoe we het verlangen naar het NU brengen. In de loopbaanbegeleiding worden dan de de logische niveaus van Dilts (Bateson) overlopen.

We gaan samen met coachee gaan inbeelden hoe het zijn als dat verlangen, dat doel, al bereikt is. De coachee gaat zich gaan afstemmen op de gewenste situatie.Lees er meer over in haar blog: https://loopbaancentrum-facet.be/loopbaanbegeleiding-en-coaching-met-nlp/16 keer bekeken0 reacties

Niet alleen ik, maar ook mijn collega Ine Janssens van de coaching company, kroop in de pen.

Ze schreef voor ons loopbaancentrum Facet over hoe wij heel systemisch werken. We zijn beide naast loopbaancoach ook systeemtherapeut.

Ze beschrijft ook hoe we in de begeleiding andere technieken inzetten dan enkel gesprektherapie. Allebei werken we heel graag met duplo- of playmobilpoppetjes.Dat helpt om je verhaal te vertellen, om er meer afstand van te nemen. En het visueel voor je zien, geeft inzichten waardoor je er anders naar gaat kijken.


Je vindt haar volledige verhaal in deze blog:

https://loopbaancentrum-facet.be/systemisch-coachen-bij-loopbaanbegeleiding/


#syteemtherapie

#systeemtherapeut

#systeemcoaching

#loopbaanbegeleiding

#loopbaanbegeleider

#loopbaancoaching

#loopbaancoach

21 keer bekeken0 reacties

Over Jakhalzen en GiraffenWaaaahhh!!! Voor het loopbaancentrum waarvoor ik werk, samen met onze groepspraktijk de coaching company, schreef ik mijn eerste blog. Ik ben er best fier op.

Je leest er een intro over verbindende communicatie. Je leest hoe dit kan helpen om jezelf beter te leren kennen, je eigen behoeftes te ontdekken en je grenzen en behoeftes aan te geven.

Kortom de blog geeft hulpmiddelen om meer in verbinding te gaan met jezelf en met je collega's of je leidinggevende.


Lees er alles over in de blog op loopbaancentrum Facet: https://loopbaancentrum-facet.be/werkrelaties-verbeteren-met-verbindende-communicatie/


Volg me zeker ook op facebook of instagram voor het laatste nieuws:

https://www.facebook.com/feelconnectedcoaching

https://www.instagram.com/feelconnected83/

#feelconnected #loopbaanbegeleiding #loopbaanbegeleider #loopbaancoach #loopbaancoaching #systeemtherapeut #systeemtherapie #psychotherapeut #psychotherapie #natuurcoach #natuurcoaching #natuurtherapie #natuurtherapeut #wandelcoaching #wandeloach #wandeltherapie #wandeltherapeut #verbindendecommunicatie


19 keer bekeken0 reacties