Nieuws


Stel jij jezelf ook soms deze vraag? Zowel ikzelf, als cliënten en coachees worstelen soms met deze vraag. Ze hunkeren naar ruimte en tijd om te reflecteren, te bezinnen, te voelen wat ze nodig hebben. Die nood is heel hoog in een leven dat voorbij lijkt te razen. Samen met jou wil ik graag op die rem gaan staan. Om te kunnen uitzoeken wat je echt wilt.- Voel je je altijd moe? Wil je graag meer energie?

- Is het moeilijk om een goede balans te vinden tussen werk en privé?

- Wil je graag meer zelfvertrouwen en meer in jezelf geloven?

- Wil je elke dag met veel goesting gaan werken?

- Wil je graag te weten komen waar je eigenlijk echt goed in bent? Wat je talenten zijn?


Dan is loopbaanbegeleiding echt iets voor jou!


Als loopbaancoach bij 'I Love my job' begeleid ik jou graag mee in je zoektocht.
Hoe pakken we dat bij 'I Love my job' aan?


We luisteren, reflecteren samen met jou, stellen vragen, ... Je krijgt een beter zicht op wat voor jou belangrijk is, waar je goed in bent, wat jouw passie is.

We gaan op zoek naar wat jou doet bruisen van energie.


Je gaat zelf gaan voelen en aandachtig worden om te weten te komen wat je stress geeft en wat moeiteloos gaat.


Daarnaast leren we je ook stevig in je schoenen te staan om in gesprek te durven gaan en duidelijk te maken wat jouw behoeften zijn.
We doorlopen 4 belangrijk stappen:

  1. Naar binnen keren, graven: wat is jouw unieke ZELF

  2. Dromen over de toekomst en die vorm geven

  3. Realistische en betekenisvolle jobdoelen formuleren

  4. Concrete acties formuleren om jouw doelen te bereikenDe Talenten van Luk Dewulf worden gebruikt om een talentenprofiel te maken.De 'I Love My Job' gids zit vol met reflectie-oefeningen, die we dan tijdens de coachinggesprekken verder bekijken.Wil je al eens proeven van de oefeningen? Op de website van 'I Love My Job' vind je een doe-boek dat je kan downloaden, en nog meer informatie over wie we zijn en wat we voor jou kunnen doen.Met loopbaancheques van de VDAB betaal je maar 80 € voor 7u begeleiding!
The bad news is: time flies.

The good news is: you're the pilot.


Neem je eigen leven in handen. Bel me gerust op voor meer informatie en een kennismakingsgesprek - 0473/620491.


Of neem een kijkje op mijn website:
100 weergaven0 opmerkingen

Bijgewerkt op: 19 jan.Een tijdje geleden had ik het al aangekondigd en nu is ze AF! Heel fier toon ik jullie graag mijn eigen praktijkruimte. Ondertussen heb ik hier al enkele cliënten mogen ontvangen, en de ruimte werd goedgekeurd.


Maar ik ga jullie vooral zelf laten oordelen:

In de praktijk ontvang ik jullie graag voor individuele psychotherapie, relatietherapie of loopbaancoaching.


Nu ik het alleen doe en afscheid heb genomen van de coaching company, ben ik bezig met collega's te zoeken om intervisie mee te doen. Ik wil graag blijven groeien en leren. Ik ga me omringen met andere ervaren therapeuten en loopbaancoaches.
In de kleine wachtruimte kan je ook al even tot rust komen.
Op de website vinden jullie meer informatie over mijn aanbod.

www.feelconnected.be


Groetjes,

Sharon93 weergaven0 opmerkingen

Er staan hier spannende dingen te gebeuren! We hebben een nieuw huis gekocht met een praktijkruimte 🏡. Na 3 jaar werken bij het leuke team van de coaching company, neem ik daar afscheid eind december.


Vanaf januari 2022 ontvang ik jullie graag in 1 of ander bos of park, of .... - tromgeroffel 🥁 - in dit huis!


We krijgen op 15 december pas de sleutel en dan is het alle hens aan dek om de praktijkruimte, de wachtzaal en de WC gezellig in te richten. Ik kijk er naar uit. Ben alleen een beetje zenuwachtig over de korte tijdsspanne waarin het klaar zal moeten zijn. Maar we kunnen dat 💪.


Naast de inrichting komt er natuurlijk nog veel meer bij kijken. Ik ga de artsen inlichten dat ze naar mij mogen doorverwijzen, ik ben in gesprek met een nieuw loopbaancentrum om een samenwerking aan te gaan en dan is daar ook nog de boekhouder...


Het alleen doen, is best wel spannend. Maar ik heb er heel veel zin in. En natuurlijk ga ik mij omringen met een goede omkadering voor intervisies en ga ik blijvend bijleren.


Feel Connected zal vanaf januari 2022 te vinden zijn in:


Bunderken 1

2570 DuffelTot binnenkort!


Groetjes,

Sharon319 weergaven0 opmerkingen
1
2