In de natuur

In plaats van zittend therapie of coaching te geven in een praktijkruimte neem ik je mee in de natuur. We gaan wandelen en wanderen in de natuur. Na 20 minuten zitten, gaat je breinactiviteit heel erg naar beneden. Door te wandelen ga je net je creativiteit en je intuïtie aanspreken waardoor je betere oplossingen ziet en sneller in beweging komt. De natuur heeft een rustgevend effect. Daglicht, beweging, zuurstof hebben allemaal een positief effect op je gezondheid en op je creativiteit. Ik begeleid je graag op deze weg naar ontdekking en verbinding. Als systeemtherapeut en natuurcoach zal ik de natuur gebruiken in systeemopstellingen en om probleemoplossend te gaan werken.

Ons analytisch denkvermogen is gesitueerd in onze linker hersenhelft, onze creativiteit en onze intuïtie in onze rechter hersenhelft. Door al wandelend therapie en coaching te geven, worden beide hersenhelften met elkaar verbonden en ga je in de wereld zetten wat dichter bij jezelf staat.

Voor wie?

Voor iedereen die de weg kwijt is, die het even niet meer weet. Ik begeleid je graag als je vast zit met stressklachten, burn-out, agressieproblemen, levensvragen, identiteitsvragen, relatieproblemen, opvoedingsvragen, depressieve klachten, ...

In de Praktijk

Als het slecht weer is of donker is, kunnen we ook altijd in de praktijk afspreken. Als systeemtherapeut werk ik in een groepspraktijk de coaching company. Daar zie ik zowel individuen als koppels of gezinnen. 

Volg het pad van jouw dromen, niet de snelweg van andermans verwachtingen

Loopbaancheque en logo naast elkaar inve
  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon

© 2018 by Sharon Van Asbroeck Proudly created by Wix.com