icoon coaching donker groen transparant.

Wat?

Ga je steeds minder gemotiveerd naar je werk? Stel je jezelf vragen bij de zinvolheid van je job? Is je job niet meer wat het is geweest? Twijfel je over je loopbaan en over de volgende stap die je wil zetten.

Als loopbaancoaches helpen we je mee richting te geven aan je verdere loopbaan.

 

Aan de hand van gesprekken en opdrachten krijgen we samen een heldere kijk op je werksituatie, maar ook op wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. 

Voor loopbaanbegeleiding kan je loopbaancheques inzetten. De overheid betaalt een stuk van de loopbaancoaching waardoor de kost voor jou veel lager is. Je betaalt € 40 voor een eerste loopbaancheque die je recht geeft op 4 gesprekken van telkens 1u. Op die manier betaal je maar 10 € per sessie. De tweede cheque kost je ook €40 en geeft je nog recht op 3 gesprekken van telkens 1 u.

Voor de loopbaancoaching werk ik samen in de praktijk van coaching company in Duffel, Rietlei 57 D – 2570 Duffel. Je kan daar bij mij terecht op woensdagavond of vrijdag, maar je kan ook bij mijn collega's terecht op andere momenten.

 

Ga zeker een kijkje nemen op http://www.coachingcompany.be/Loopbaancoaching.

Voor wie?

  • Je hebt minstens 7 jaar of 84 maanden gewerkt (mag bij verschillende werkgevers zijn).

  • Je bent tewerkgesteld in Vlaanderen of Brussel.

  • Je bent professioneel actief in loondienst of op zelfstandige basis, deeltijds of voltijds, in loopbaanonderbreking of tijdskrediet, opzegtermijn of ziekteverlof.

  • Je hebt de afgelopen 6 jaar geen andere gesubsidieerde vorm van loopbaanbegeleiding gevolgd.

 

Hoe aanvragen?

Een loopbaancheque aanvragen is eenvoudig:

Coaching Company werkt samen met het loopbaancentrum Facet te Kortenberg.

Logo_CC_Transparent_1.gif
loopbaancentrum_facet_LBcheques.jpg