top of page
DSC_9013_edited.jpg

Meer rust in je hoofd...

Who Are We
icoon projectcoordinatie donker groen transparant.png

Ik wil graag meer rust in mijn hoofd

Dat is meest gegeven antwoord van mijn cliënten op de intakevraag: "Wanneer mag de therapie voor jou stoppen? Wanneer is de begeleiding geslaagd?"

Heb jij net zoals hen ook het gevoel dat het leven aan jou voorbij raast? Dat je de rem niet meer vindt? Word je precies geleefd? Vraag je je af wie je eigenlijk bent en wat je graag wil? Ervaar jij ook stress en geeft je lichaam signalen dat het te veel is?

 

Na dit begeleidingstraject 'Naar meer verbinding met jezelf':
 

 • Heb je meer rust in je hoofd.

 • Sta je terug zelf aan het roer van je eigen schip! Jij bepaalt welke richting je uitvaart!

 • Voel je opnieuw wat voor jou belangrijk is!

 • Kies je voor jezelf.

 • Doe je minder, vertraag je.

 • Doe je meer dingen die jij leuk vindt.

 • Voel je je gezonder, rustiger

20220907_160757.jpg

Don't ask what the world needs. Ask what makes you come alive and go do it.

Because what the world needs, is more people who have come alive.

- Howard Thurman -

Wat deelnemers zeggen:

"Bedankt voor het mooie traject. Het is kort en krachtig gebundeld en dat is gemakkelijk en uitnodigend! Door met dit traject bezig te zijn, ben ik veel meer met mezelf bezig."
 

"Ik heb er veel aan gehad. Heel wat tools en inspiratie om te gaan gebruiken de komende tijd. Ook nieuwe inzichten. Vooral het stukje rond zelfzorg, helpende gedachten en gevoelens doorvoelen vond ik een eye opener." 

"Het traject heeft me deugd gedaan. In de zin eens dieper gaan nadenken over mezelf om energieker, sterker, gezonder, liever voor mezelf in het leven te staan. Bepaalde oefeningen ga ik zeker blijven doen, helpt me echt. Het spieren ontspannen deed ik al, maar deze methode helpt me beter. De laatste 3 opdrachten zijn moeilijk maar heel belangrijk! Ik ben hier nog niet klaar mee."
 

4 weken lang elke dag 15 minuutjes zelfzorg in je mailbox

 

Wat ik in de praktijk tegen mijn cliënten zeg, heb ik gebundeld in een onweerstaanbaar online traject 'Naar meer verbinding met jezelf'. Het traject helpt je om dagelijks aan de slag te gaan. Het zijn heel korte en heel bruikbare oefeningen en inzichten die je in het dagelijkse leven kan toepassen.

 

 1. In de eerste module van het traject leer je meer bewust te worden. Je krijgt zicht op wat je lichaam je wil vertellen. Je gaat bewuster bepaalde dingen doen en bewuster keuzes maken. Je brengt concreet balans in je agenda.

 2. In de tweede module leer je uit je hoofd te gaan, en meer in je lichaam te zakken. Je leert vertragen! Je ervaart meer rust in je hoofd en je leeft meer in het nu.

 3. Na de derde module zet je bewuster je gedachten in en ben je liever voor jezelf! De interne criticus wordt aangepakt.

 4. Module 4 leert je wat jij belangrijk vindt! Je weet het niet alleen, je kiest er ook voor.

Er zijn opdrachten, filmpjes, psycho-educatie, ... Geen ellenlange video's of superveel uitleg. Nee hoor... Telkens 10 à 15 minuten om het onderwerp te doorlopen. 

Ik volg je achter de schermen op tijdens het traject, je krijgt ook 2 à 3 mailtjes van mij tussendoor om te vragen hoe het gaat. Als je extra begeleiding nodig hebt, dan kan er een extra videocall of een face-to-face sessie ingepland worden!

Je kan ook een terugbetaling krijgen van verschillende mutualiteiten (solidaris = nieuwe naam voor De Voorzorg, CM, LM en Helan).

Neem je eigen welzijn in handen

 


De waarde van 6 therapiesessies zitten in dit traject (Nu uitzonderlijk voor slechts 59 €). Elke dag zorg je een kwartiertje voor jezelf. Kan je een dag niet... Geen probleem, je kan het onderwerp gewoon de dag nadien overlopen.

In plaats van 15 minuten te scrollen op je GSM, gebruik je deze tijd om aan zelfzorg te doen!
 

Er zijn geen vaste tijdstippen, je kan het overlopen wanneer je zelf wil.

Wat heb je nodig?

 • Een schriftje om in te noteren

 • Je motivatie en wil om meer voor jezelf te zorgen.

 • Een PC of smartphone

20220907_160624.jpg

Kostprijs

 

Het traject is in deze vorm nog tot eind juni 2023 te koop! Deze zomer wordt het herwerkt naar een nieuwe versie. Vanaf september wordt de vernieuwde versie gelanceerd.

 

Amper 59€ (voor een waarde van 195€), en je kan nog 20€ terug trekken van de mutualiteit (solidaris, CM, LM en Helan).

bottom of page