Over mij

Sharon Van Asbroeck

 

Hallo, ik ben Sharon. Ik en mijn partner vormen een nieuw samengesteld gezin en hebben samen drie schatten van kindjes. Zij leren mij elke dag opnieuw meer te genieten van het leven, meer in het NU te leven. Ze leren mij lessen in loslaten en relativeren, ze zijn mijn grootste inspiratie. 

Professioneel ben ik 3 dagen per week werkzaam als preventieadviseur psychosociaal welzijn bij IDEWE. Daarnaast werk ik als zelfstandig psychotherapeut, coach en loopbaanbegeleider. Ik ben criminoloog van basisopleiding en volgde een systeemtherapie opleiding, opleiding tot preventieadviseur psychosociaal welzijn en een specifieke lerarenopleiding. Meer informatie over mijn loopbaan en ervaring, vind je op mijn LinkedIn pagina.

Zelf blijf ik ook bewust bezig met mijn eigen proces: Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik doen met mijn leven? Is dit het nu? Ben ik iets zinvol aan het doen? ... Deze vragen gaan vaak door mijn hoofd. Zo probeer ik mijn leven steeds meer af te stemmen op wat ik graag wil doen, waar ik energie van krijg. Lukt dat altijd? Nee, uiteraard val ik zelf ook af en toe nog in de valkuilen van 'te veel', 'te druk', 'meer', ... 

Ik koos ervoor Feel Connected op te starten, om op mijn eigen manier te werken, om meer te vertragen. Zo wil ik mensen, bedrijven, projecten graag begeleiden bij hun zoektocht naar meer verbinding. 

Naast mijn levendige gezinsleven en mijn boeiende jobs, wil ik graag nog wat tijd maken voor mijn hobby's. Ik ben een gepassioneerde danseres, ik hou van skiën en wandelen, van gezellige etentjes en leuk gezelschap.

When you dance, your purpose is not to get to a certain place on the floor. It's to enjoy each step along the way.

- Wayne Dyer

Loopbaancheque en logo naast elkaar inve
  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon

© 2018 by Sharon Van Asbroeck Proudly created by Wix.com