Be afraid

and do it anyway!

Ben je op zoek naar iemand die je helpt een sociaal project uit te denken voor een sociaal maatschappelijk probleem? Iemand die een rode draad vindt, iemand die samen brainstormt om een project op maat uit te werken? Iemand die de juiste contacten legt, de juiste mensen vindt en aanspreekt om het project tot een goed einde te brengen? Iemand die draaiboeken schrijft, het project uitwerkt en uiteindelijk ook nog uitvoert?

Neem zeker contact met me op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Als project begeleider en procesbegeleider kan ik jullie organisatie verder helpen bij het organiseren van sociale evenementen, maar ook bij het uitwerken en uitvoeren van sociale projecten. 

We zitten rond de tafel om je vraag helder te krijgen, maar gaan zeker ook een keer wandelen om tot meer creativiteit te komen.

In het verleden heb ik een project uitgewerkt om aan de onveiligheidsgevoelens van senioren te werken. Zij bleken zich erg onveilig te voelen, terwijl ze net het minst met criminaliteit in aanraking komen. Onbekend maakt onbemind! Met 'Zilvergrijs beslist wijs' bracht ik senioren in aanraking met verschillende bevolkingsgroepen en instanties: bezoekje aan de moskee, samen koken met Marokkaanse vrouwen, bezoekje aan de politie, generatiespel spelen met pubers van de technische school, ... Het project werd heel positief ervaren door de senioren en de partners.

Als preventieadviseur psychosociale aspecten werk ik vaak projectmatig in bedrijven rond psychosociale thema's als stress, burn-out, agressie, ...

Ik organiseerde een WOW (Welzijn op het Werk)- beurs in het Justitiepaleis in Antwerpen.

Loopbaancheque en logo naast elkaar inve
  • Gray Instagram Icon
  • Grijs Facebook Icon

© 2018 by Sharon Van Asbroeck Proudly created by Wix.com